***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

* متا در یک نگاه

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس

نویسنده موضوع: لب دریا ولی تشنه  (دفعات بازدید: 213 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

لب دریا ولی تشنه
« : مه 19, 2010, 23:50:12 »
+1
لب دریا ولی تشنه ...مثل اون دشنه ی تیزی که توی سینه نشسته ...

مثل اون عروس غمگین ... بدون ناز و کرشمه ... مثل اون سبوی بی اب ... وسط کویر تشنه ..

مثل اون دره ی بی عمق ... کنار جاده نشسته ... مثل اون نسخه ی خطی گوشه ی طاقچه نشسته ..

مثل اوون تور بی ماهی نصیب صیاد خسته ... مثل اون تقدیر شومی که منو این طور سرشته ...

مثل اون قایق چوبی ... بادبوناش درهم تنیده ... شایدم که باد بیرحم تنش رو ازهم دریده ... شایدم که صد وجب تب از روی سرم پریده ... مثل اون پیر حکیمی که دیگه قدش خمیده .... مثل دسته ی گوسفند که از گرگی رمیده ... شایدم دل شکسته دیگه از همه بریده .... شایده غریب تنها خیری از کسی ندیده ...

نگو که این همه حرف ها ... دغل و پوچ و پلید .... نکنه خار جدایی تن خستمو خلیده ....

گمونم لبخندی زیبا برای قفلام کلید ....

اگه که این همه حرف ها همشون حرف جدیده .... قصه ی ناکامی من مدتش خیلی مدیده ............. 

من و این رنگ پریده ... من و این هق هق سینه ... قصه ی غم دیرینه  ..... همشون برام شیرینه

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
4279 مشاهده
آخرين ارسال مه 22, 2010, 14:22:51
توسط مهربانو
3 پاسخ ها
704 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 06, 2010, 17:41:24
توسط مهربانو
0 پاسخ ها
255 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 23, 2010, 17:57:52