***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

* متا در یک نگاه

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس

نویسنده موضوع: آمده‌ام که سر نهم عشق تو را به سر برم  (دفعات بازدید: 1161 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آمده‌ام که سر نهم عشق تو را به سر برم   

در این شعر زیبا روی سخن مولانا با کیست؟ هر کدام از ما چند گونه دیوان غزلیات شمس و مثنوی در خانه داریم؟

چندبار خوانده ایم و تا چه میزان در زندگی ما تاثیری نهاده است؟

به راستی این مولانا از چه و با که سخن می گوید، که از پس هشتصد سال، هنوز بر بام خانه ی من و تو نشسته است

و به ما می نگرد؟

آمده‌ام که سر نهم عشق تو را به سر برم                          ور تو بگوییم که نی، نی شکنم شکر برم

آمده‌ام چو عقل و جان از همه دیده‌ها نهان                         تا سوی جان و دیدگان مشعله نظر  برم

آمـــده ام که  رهــزنم بر سر گنج شـــه زنم                         آمـــده‌ام  که زر برم  زر نبرم خـــــــبر برم

گــــر شکند دل مرا جان بدهم به  دل شکن                        گـــر ز  سرم کله برد من ز میان کمر برم

اوست نشسته در نظر من به کجا نظر  کنم                       اوست گرفته شهر دل من به کجاسفربرم

آنـــکه ز  زخم تیر  او  کوه شــکاف  می کند                       پیش گشــــاده تیر او  وای  اگر سـپر برم

گفــتم  آفــتاب  را گـــر ببری تو  تــاب  خود                         تـــاب تو را چو تب کند گفت بلی اگر برم

آنــــک ز تاب روی او  نور صـــفا به دل کشد                       و آنک ز جوی حسن او آب سوی جگر برم

در  هوس خیال  او همچو خیال  گشته‌ام                          وز سر رشــک نام او   نام  رخ قـــمر  برم

این غزلم جواب آن باده که داشت پیش من                       گفت بخور نمی‌خوری پیش کسی دگر برم

لینک دانلود باصدای استاد شجریان
مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند. عضویت  یا ورود
http://www.4shared.com/file/48566226/c468eafe/dar-khial_zangeiraniblogfacom_.html?s=1

لینک دانلود با صدای هژیر مهر افروز

مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند. عضویت  یا ورود
http://www.4shared.com/file/104884973/bd093249/AmadeamKeSarNaham.html

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
140 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 13, 2010, 01:21:00
توسط حمید رستمی
0 پاسخ ها
145 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 08, 2010, 19:02:55
توسط وحيد زارعي
0 پاسخ ها
145 مشاهده
آخرين ارسال ژانویه 26, 2011, 12:07:07