***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

* متا در یک نگاه

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس

نویسنده موضوع: علم یا هنر مسئله این است .  (دفعات بازدید: 1202 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

علم یا هنر مسئله این است .
« : ژوئن 09, 2010, 02:47:44 »
علم یا هنر مسئله این است .

اخیرا شنیدم که پدر بلز پاسکال خواهان آن بوده است که پسرش در رشته های هنری تحصیل نماید . ( بنده به شخصه خیلی دوستدار این شخصیت نیستم ولی به عنوان دانشمند و کسی که بسیاری او را پدر علوم مهندسی می نامند برای او احترام ویژه ای قایلم . ) بحص من در مورد شخصیت کاشف قانون فشار نیست بلکه سوالی بود که در ذهن من ایجاد شد که اگر دانشمندی که با این که در جوانی فوت نمود ( 37 سالگی ) جز دانشمندان بزرگ نامیده می شود ، به در خواست پدر عمل می نمود و در رشته های هنری فعالیت می کرد ، چه می شد ؟ آیا باز هم بلز پاسکال می شد یا نه ؟ یا اگر هم می شد آیا آن زمان برای بشریت مفیدتر بود یا اکنون .

نظر شخصی بنده را اگر در این انجمن نظرات من را دنبال کرده باشید ، می دانید . به نظر بنده بشر بدون زایده ای به نام هنر ( البته اگز هنر زیر مجموعه صنعت قرار بگیرد ، زایده نیست و می تواند باشد ) می تواند پیشرفت کند اما بدون علم و افرادی مثل آیزاک نیوتن و آلبرت انیشتین و استیون هاوکینگ ها و بلز پاسکال ها و ... نمی تواند لحظه ای دوام بیاورد .

شما چه فکری می کنید ؟

پاسخ : علم یا هنر مسئله این است .
« پاسخ #1 : ژوئن 10, 2010, 18:40:22 »
ببخشید دوستان اگه لطف کنید تو این مبحث شرکت کنید ، برای من خیلی مهمه . نظر بنده که معلومه زایده ای به نام هنر فقط اذهان مردم رو آلوده کرده و جناب آقای افلاطون هم در این مورد با من هم عقیده هستند .

و تعریف کلی هنر باید عوض بشه و این تعریف زاید باید اصلاح بشه .

« پاسخ #2 : ژوئن 10, 2010, 19:24:17 »
 آقا هنر بخشی از زندگیه چرا بایداصلاح یا عوض بشه ؟

و خدا وند هم یکی از هنرمندترین هاست که ما و جهان رو به این زیبایی خلق کرده . زیبایی ، نظم ، آفریدن ،

خوب زندگی کردن ،و.... همه اینها هنره .نمی شه اون ها رو حذف کرد.

ومن میدونم که منظور شما از هنر رشته های هنریست ، که اون ها هم از هنر مندی خداوند سرچشمه می گیرند.

این طور که از اسمتون پیداست شما یک مهندس هستید، آگه شما هم خوب مهندسی کنید و طرح هاتون رو هنرمندانه

اجرا کنید یک هنرمند خواهید بود. زیرا هنر از انسان ها جداشدنی نیست. روز بر شما خوش
زندگی صحنـــه یکتای هنرمندی ماست                هر کسی نغمـه خود خواند و از صحنه رود
                                                    صحنه پیوسته بجاست                   خرم آن نغمه که مردم بسپارند

« پاسخ #3 : ژوئن 10, 2010, 19:39:10 »
وهنرمند اوست که بهترین خالق است که خلقتش در شش روز ،عناصرش پایدار و غیر قابل حذف، اصولش بر پایه ریاضیات و تناسبات، اوست که بی نقص ...
زندگی صحنـــه یکتای هنرمندی ماست                هر کسی نغمـه خود خواند و از صحنه رود

« پاسخ #4 : ژوئن 11, 2010, 05:03:43 »
سوال من اینه این زایده ای که هنر نامیده می شه باعث پیشرفت بشر بوده یا پس رفت ؟

بین خودتان و خدای خودتان خلوت کنید بینید پابلو پیکاسو با اون نقاشی هاش   :D :D :D ( اسمش هم خنده داره ) بیشتر به بشریت خدمت کرده یا افلاطون که دانشمند بوده ؟

( خنده دارترین لحظات زندگی من لحظاتی است که پای حرف هنرمندا می شینم . از این جهت خدا هنرمندها رو از دنیا نگیره بدون هنرمندها من به چی بخندم ؟ )

آیا بدون پیکاسو دنیا نابود می شد ؟

آیا ما به تعاریف هنری کنونی احتیاج داریم ؟ این تعاریف رو حتی خود ما نساختیم ، بلکه وارد کردیم ....... چی بگم فقط  ;D

من مهندسم ، افتخارم هم همینه ، چون مهندس با علم و کاربرد اون طرفه نه یک سری توهمات هنرمند انگارانه .

ضمنا عنوان هم اصلا یادم نبود این شکسپیر گفته مگه نه انتخابش نمی کردم .

اینی هم که شما کار خودتو درست انجام بدی هنره برای افراد کم سن و سال خوبه . ما این هندوانه ها رو قبول نمی کنیم .

آیا ساختمان بر مینای معماری آن می ریزد ، یا مهندسی آن ؟

سوالی فلاکت بر انگیز در کشور ما که واقعا بی اهمیت خوانده می شود .

سالیانی حافظ طلایه دار فرهنگ بود ، قبل از این که ظاهرا هنرمند باشد حافظ قرآن بود و فلسفه می خواند . همیشه اول ، دوم علم و در نهایت علم

حافظ بدون علم حافظ نمی شد ، شاید شاعر می شد اما شاید در نهایت کسی شبیه سهراب سپهری  :D :D :D می شد . ( چی کنم اسمش برای من خنده آوره )

صصد هزار سال دیگه هم با این تعاریف حافظی پا به عرصه هستی نخواهد گذاشت و همه سهراب سپهری  :P و فروغ فرخ زاد  :P و مریم حیدر زاده  :P خواهند بود . برین از این اشعار این شعرای بی نهایت لذت ببرید . این ها هنرمند هستند .  :D :D :D

« پاسخ #5 : ژوئن 11, 2010, 12:14:56 »
 ببخشید فکر کنم شما از هر چیزی در دنیا فقط یک چیز رو میخواهید ، همه چیز رو در کنار هم نمیخواهید.

تنها یگانه فقط و فقط خداست که بی نیاز مطلقه.باقی چیز ها در دنیا در کنار هم معنا میشوند ، نه به تنهایی .

شما کار خودت رو بکن ، چرا دیگران رو زیر سوال می بری ؟؟ این طرز فکر کاملا دیکتاتوریه .بحث های قبلی

شما رو تا حدودی در بخش های دیگه مطالعه کرده ام . در همه جا فقط یک چیز را می بینید ، علم بدون هنر

معنا ندارد اگر حافظ فقط یک عالم بود هیچگاه نمی توانست اشعار ی چنین پر معنا بگوید واینکه چه چیزی

مهم تر است بسیار متفاوت است از اینکه این باشد و فقط این .

به نظر من شما خودتون هم به هنر علاقه دارید . 

به این دلیل که در مشاعره و ادبیات و... مشارکت میکنید.ما نمیتونیم هنر رو از زندگی جدا کنیم ، چون این

کار باعث میشه که زندگی خشک و یکنواخت بشه. البته در اینکه بازیگران سینما را جزء هنرمندان بدانیم

جای سوال است ؟ که به نظر من اینچنین نیست.

ببین پسرم من جای مادر بزرگ شما ام ( بی بی خانومم)بالاخره چند تا پیرن از شما بیشتر پاره کردم ،

سرد و گرم روزگار رو چشیدم  انشاا..وقتی که سنت بالاتر رفت و ازدواج کردی متوجه میشی که همه

چیز در کنار هم معنا پیدا میکنه.

نظام آفرینش خداوند بر پایه عدالت و تعادله.وباز هم میگم خداوند بهترین هنرمند هاست و وقتی انسان رو

چنین هنر مندانه آفرید  تبارک ا... احسن الخالقین گفت.

« پاسخ #6 : ژوئن 12, 2010, 00:48:18 »
شما فرمودین تعادل ، هیچ حرفی نیست . اصلا مهندس عمران به دنبال تعادله اما همیشه تو هر نقطه ای و هر موقعیتی اولویت های موثر در تعادل تعیین کننده هستند ، مثلا شما وقتی داری غرق می شی نمی ه که بدوی . در مورد علم و هنر هم همیشه من این رو می گم ، وقتی که شما نیاز به پیشرفت داری نمی تونی با هنر در جا بزنی . کدام یک باعث تعادل میشه داشتن علم و فن شنا یا هنر . آیا ما وقتی حول مرکز هستی معادله تعادل بنویسیم ، علم بیشتر باعث تعادل میشه یا هنر .

علم شنا کردن در دریای بی پایان ندانسته های ماست . ( حالا شما با خودت خلوت کن ببین می توانی با هنر تا ساحلش هم بری . )

ضمنا چرا شما هیچ وقت به شعر به دید علم شعر گفتن نگاه نمی کنید . همین چیزی که شاعر های کنونی مثل احمد شاملو و مهدی اخوان ثالث ندارند . اگه داشتند می فهمیدند .

من از این مفصل این نکته مجملی گفتم
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.755
  • ایجاد موضوع : 357
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
« پاسخ #7 : ژوئن 12, 2010, 12:27:29 »
با سلام

چرا فکر می کنید باید بین این دو یکی رو انتخاب کنید، زندگی یک بعدی واقعا کسل کننده است، شما چرا انقد به هنر کم لطفید؟ تجربه ی بدی دارید؟
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

« پاسخ #8 : ژوئن 12, 2010, 23:59:51 »
شما چرا فکر می کنید ، هنر باید در کنار علم وجود داشته باشه ؟

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #9 : ژوئن 13, 2010, 10:37:50 »
چون انسان یک بعدی نیست و می تونه تلفیقی از هنر و علم باشه من وقتی خستگی سراغم میاد سراغ هنر و ورزش میرم، زندگی بدون هنر زندگی ماشینی و کسل کننده است، اما نباید هنر رو بعد اصلی قرار داد، شما تعریفتون از هنر چیه؟

« پاسخ #10 : ژوئن 13, 2010, 20:26:46 »
هنر دیدن چیزیه که دیگران نمی تونند بیینند . استیون هاوکینگ خیلی هنرمند تر از امثال پیکاسو و ... است . خواجه نصیر الدین طوسی خیلی بزرگ تر از همه معماران جهانه . این ها با علمشون به بشریت خدمتی کردند که صد هزار "هنرمند نمی تونن بکنند ." این ها چیزهایی رو دیدند که صد هزار "هنرمند نمی تونند بقهمند ، چه برسه که ببینند .

همیشه اول علم ، دوم علم و آخر هم علم
هنر زایده ای است که علم را به انحطاط می کشد .

مقالات کاملا مبسوط و جامعی هم در این مورد دارم که در الان به علت درگیری با چند پروژه امکان ارایه آن ها را ندارم ولی قول می دهم آخر تیر همه آن همه آن ها منتشر کنم .

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #11 : ژوئن 14, 2010, 10:31:15 »
من از هنر اذت می برم و با علم رشد می کنم، برای من هنر مثل بنزین ماشینه، برای حرکت و شکوفایی ماشین علم هنر هم ضروریه، من هیچ موقع یکی از این دو رو انتخاب نمی کنم.

« پاسخ #12 : ژوئن 14, 2010, 15:08:36 »
وقتی که هر کس تو هر دوره ای نظر جدیدی ارایه می ده همه بهش می گن ما چندین سال با این عقاید زندگی کردیم حالا چه طوری اون رو بذاریم کنار ، ولی بعد از چند سال اون شخص و حرف هاش ثابت میشه .

ه ن ر هم همین حکایت رو داره چندین سال به ما گفتند هنر خوبه ، خوبه ، خوبه ، ولی نگفتن چرا .

آیا حالا هم ما باید از پیشینیان اطلاعت کنیم و در زنجیر افکار پیشینیان بمانیم ؟

واقعا چرا به گفته شیخ الرئیس گوش نکنیم که می گویند :
افکار پیشینیان باید به نقد گذاشته شود اگر مقبول بود پذیرفته شوند .

الهی به مستان میخانه ات
به عقل آفرینان دیوانه ات

هر کو نکند فهمی زین کلک خیال انگیز
نقشش به حرام افتد صورت گر چین باشد

« پاسخ #13 : ژوئن 14, 2010, 15:38:31 »
من نه میخوام بگم هنر خوبه و نه بد اما وقتی مطالبتون رو مطالعه کردم یه سوال برام بوجود اومد؟

ببخشید بعضی چیز ها رو به انسان یاد ندادند بلکه در نهاد او بصورت فطری وجود داره.میل به هنر و زیبایی هم یکی

از اون هاست نظر شما هم محترمه ولی نمی تونید اون رو به دیگران تحمیل کنید .دیگران هم نمی توانند

علائقشون رو به شما تحمیل کنند.در نتیجه فقط باید تبادل نظر کرد ، اما هیچ کس نباید کسی رو زیر سوال ببره

برای چیزی که در او فطری ست
نقل قول
هر کو نکند فهمی زین کلک خیال انگیز
نقشش به حرام افتد صورت گر چین باشد

استاد روانشناسیمون یه حرف خوب می زنه که همیشه اون چیزی رو دوست داشته باش و اون کاری رو انجام بده

که به تو آرامش می ده

شما هم میتونید از هنر بدتون بیاد و اون رو زاید بدونید( هر طور که آرومی) ولی وقتی می خواهید تبادل نظر کنید ،

نظرتون رو تحمیل نکنید.فقط نظرتون رو بیان کنید . موفق وموید باشید
ابر آمد و باز بر سر سبزه گريست      بي باده ارغـــــوان نمي شايد زيست
 اين سبزه که امروز تماشاگه ماست      تا سبزه خاک ما تماشاگه کيست

« پاسخ #14 : ژوئن 15, 2010, 02:55:30 »
من که منظورم توهین نبوده ، فقط دارم می گم وقتشه یه سری زایدات رو از زندگی خودمان حذف کنیم .

من قصد تحمیلش رو ندارم ، چون اگه مقصود من چنین کاری بود مطمئن باشید ، متن من به صورت بسیار تندتری نوشته می شد .

من که اصلا توانایی تحمیلش رو ندارم چون در واقع این زایده چیزیه بد جوری تو ذهن مردم رخنه کرده و جای خودش رو محکم کرده اما همیشه تلاش خودم رو خواهم کرد تا با این معضل مقابله کنم .

اون شعر هم توضیح جامعی در موردش دادم که آوردن اون هم بی علت نبوده .

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
177 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 08, 2010, 12:35:55
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
739 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 10, 2010, 19:15:31
توسط اجاقی معز
0 پاسخ ها
176 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 22, 2010, 12:41:11