با سلام
بنظر من با پیشنهاد های دوستان حداکثر کل مبلغ سپرده گذاری دوستان به 10-12 میلیون تومان برسد که رقم ناچیزیه و اگر بخواهد تحت عنوان یک شرکت فعالیت کنه کلی هزینه در بر داره.آیا با 10-12 میلیون تومان اونقدر سود داره که بتونه این هزینه ها رو پرکنه؟
بنظر من میتونیم با همین اعضا یه موسسه حسابداری،حسابرسی بزنیم و در کنار اون این سرمایه گذاری رو انجام بدیم.
با سلام
احتراما پیشنهاد تاسیس موسسه حسابداری و حسابرسی بدلیل الفت دوستان گرامی با آن ، هدفی سهل والوصول تر می باشد که البته اقداماتی نیز از مدتها پیش صورت گرفته که در زمان لازم به آن پرداخته خواهد شد.
اما دراینجا هدف حرکتی رو به آینده است که عموما این گونه امور حاوی توفیقات بیشتری است و مبحث فعالیت در بازارهای مالی نیز از جمله این موارد و به تعبیری اسب برنده است که درآینده عدم توانمندی درآن بسیاری را از صحنه رقابت کنار خواهد گذاشت بنابراین پیشنهاد بنده تمرکز براین موضوع می باشد.
دوستان مستحضیر باشید رقیبان دست بردست نگذاشته و کسان بسیاری در پی مهارت و فعالیت در بازارهای مالی هستند.
ضمن اینکه پیشنهادات دیگر نیز بررسی گردند.
درمورد رقم سرمایه گذاری نیز چنانچه همه در جریان نوسانات این تصمیم
در آغاز راه و اقدامات منفی دوستان هستیم همانطور که از استقبال در ای سی سی مشخص است می توان نتیجه گرفت احتمال پیوستن دوستان دیگر ، دوراز انتظار نیست
با سلام
بنظر من بهتر تا اونموقع توضیحاتی راجبه نحوه فعالیت این سرمایه گذاری بیان بشه ،تا دوستان نظراتشونو بدن
و شفافتر شدن این موضوع پیرو پیشنهاد آقای خزلی راه گشای افزایش تعداد و مبالغ است .
سلام
خدمت شما عرض کنم هدف یک سرمایه گذار سودآوری بیشتر است .پول یک منبع اقتصادی است که به خودی خود ارزشی ندارد بلکه نیاز به عامل مدیریت و زمان دارد تا بازدهی داشته باشد.البته عذرخواهی میکنم چون همه شما استاد هستید و نیازی به ذکر این موضوعات نیست ولی میخوام به یک نتیجه برسیم.
هرچه میزان سرمایه کمتر رقبا بیشتر و قدرت مانور مدیریت کمتر است حالا تنها برتری ما میتواند دانش حرفه ای باشد در غیر اینصورت با این سرمایه حتی یک سوپری هم نمیتوان زد.
در کل من یک چیزی میخوام عرض کنم ببینید ما هومان غیوری رو در ای سی سی داشتیم که هیچ شناختی از ایشان نداشتیم چرا؟
به این دلیل که توی ای سی سی همه ما از صبح تا شب دنبال آرتیکل حساب هستیم و علی رغم اینکه رشته ما مالی و تحلیل های مالی است علاقه ای نشان ندادیم تا آقای غیوری هم بگوید من هم علاقه مند هستم.
ایشان اینجا تشریف آوردند و هر روز دهها تحلیل تکنیکال گذاشتن ولی یک حسابدار علاقه ای نشان نداد پس یکی از مشکلات ما در درجه اول همین است.
در درجه دوم ما قرار شد توی بورس داخلی و خارجی فعالیت کنیم و از نوسانات بهره مند شویم اما نظرات بعضی از دوستان هم قشنگ بود مثلا" ایجاد یک شرکت تعاونی چند منظوره حالا کلیات موضوع رو تقدیم کردم مابقی با دوستان عزیزم.
دوستان گرامی بسیاری از بازدیدها که توسط گوگل به سایت ارجاع داده می شود از بخش مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند.
عضویت یا
ورود
انجمن تخصصی بورس و اوراق بهادار و فارکس
می باشد لذا با توجه به موارد احتیاتی بالا یکی از بهترین راهها مشارکت در بخش مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند.
عضویت یا
ورود
انجمن تخصصی بورس و اوراق بهادار و فارکس
می باشد که با ایجاد سوال و تعریف اصطلاحات رایج می توان شروع کرد.
به نظرم از همین الان تاریخ جلسه را مشخص کنیم تا دوستان به مرور زمان آگاه شوند .
یکم ، پنجم و هشتم مرداد تعطیلی می باشد
با احترام