***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

* متا در یک نگاه

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس

نویسنده موضوع: دوستان علاقه مند به سرمایه گذاری تشریف بیاورید  (دفعات بازدید: 3688 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 3.582
  • ایجاد موضوع : 645
  • رای برای مدیریت : 78
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +955
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
سلام جناب کوکبی

بنده  تابع رای اکثریت هستم. ضمن اینکه مکان جلسه هم مهم است که کجا برگزار شود.آیا کرج مقدور است یا باید تهران باشد؟

گروه حرفه ای مدیران مالی

ضمن عرض سلام
بنده خواهش دارم کرج نباشه ، برای من کرج خیلی دوره ، البته نظر اکثریت مهمه ، تا حالا اصلا کرج نیومدم ،
البته نظر اکثر دوستان مهم است  ، اگر اکثریت به کرج رای دادن ، بعد یه فکری به حال خودم می کنم ،

ما عاشق فهم و ادب ومعرفتیم،
ما خاک قدوم هر چه زیبا صفتیم،
مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند. عضویت  یا ورود

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

عذر خواهی میکنم .چون اکثریت دوستان به تهران نزدیک هستند جلسه تهران برگزار شود فقط مشکل مکان هم باید با هم حل و فصل کنیم.

بااحترام

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.490
  • ایجاد موضوع : 511
  • رای برای مدیریت : 50
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +269
  • تخصص: Information Is Power
با احترام متقابل

جناب احسانی با توجه به تجربه قبلی در خصوص مکان جلسه لطفا محل و زمان برگذاری را پیشنهاد بفرمایید تا بحث شود.

با درود
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
دوستان نانی را نانی بده و بران ، دوستان زبانی را زبانی بریز و بران
دوستان جانی را چو جان عزیز دار و نگهدار که کعبه و میخانه بهانست

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

در واقع ابتدا باید دید تعدا اعضاء چند نفر است و اگر دوستان تمایل دارند در یک رستوران با هم قرار بگذاریم برای صرف نهار و صحبت که ساعت 11:30 تا 15 مناسب است.

ببخشید آقای احسانی برای شروع بد نیست ولی آیا شما رستوران خاصی را می شناسید ، هزینه نهار بابت هر نفر چقدر است
فکر کنم اگر بیشتر توضیح بدید بد نیست

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

راستش رو بروی پارک ملت جائی هست که مشکلی از نظر زمانی نیست برای نشستن و هزینه غذا فکر کنم حدود هر نفر 5 تا 8 هزار تومان است بستگی دارد.

با سلام

جناب احسانی عزیز بنده چون در شهرستان هستم نمیتوان در جلسه حضور یابم  ولی با هرتصمیمی شما گر فتید موافقم.

با تشکر از شما و کلیه دوستان
داشتن پشتکار ، تفاوت ظريف بين شکست و کاميابي است.

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

اگر دوستان اجازه بفرمایند با توجه به موقع بد زمانی که تیرماه است و خیلی از دوستان هم چنانکه ملاحظه میفرمائید درگیر کار و بستن حسابها هستند از جمله خود بنده و جمعه هم کنکور دانشگاه آزاد است لذا اولین هفته مرداد ماه برنامه تنظیم کنیم تا اکثر عزیزان تشریف بیاورند.

باتشکر

بنده مانند همیشه گوش به فرمان هستم ، هر لحظه و هر روز که اراده بفرمایید ، در خدمتم ، به نظرم از همین الان تاریخ جلسه را مشخص کنیم تا دوستان به مرور زمان آگاه شوند . امیدوارم ، به نتیجه برسیم  :-\
کلا انرزی من این روزها زیاد شده واگر به این زودی کاری نکنم ، منفجر می شم ، خواهشی که از دوستان دارم اینه که موضوع را جدی تر بگیرند ، ، چون گذشت زمان به ضرر ماست . :'(

من هم با نظر آقای احسانی موافقم بهتره جلسه به ماه بعد منتقل بشه تا اعضا وقت بیشتری داشته باشند و از آقای سبزپوش هم خواهش میکنم که انرژیشون همچنان نگه دارند.
الهی! آب عنایت تو به سنگ رسید، سنگ بار گرفت، سنگ درخت رویانید، درخت میوه و بار گرفت، درختی که بارش همه شادی، طعمش همه انس،بویش همه آزادی، درختی که بیخ آن در زمین وفا، شاخ آن بر هواء رضا، میوه ی آن معرفت و صفا، حال آن دیدار و لقا .

با سلام

بنظر من بهتر تا اونموقع توضیحاتی راجبه نحوه فعالیت این سرمایه گذاری بیان بشه ،تا دوستان نظراتشونو بدن

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

خدمت شما عرض کنم هدف یک سرمایه گذار سودآوری بیشتر است .پول یک منبع اقتصادی است که به خودی خود ارزشی ندارد بلکه نیاز به عامل مدیریت و زمان دارد تا بازدهی داشته باشد.البته عذرخواهی میکنم چون همه شما استاد هستید و نیازی به ذکر این موضوعات نیست ولی میخوام به یک نتیجه برسیم.
هرچه میزان سرمایه کمتر رقبا بیشتر و قدرت مانور مدیریت کمتر است حالا تنها برتری ما میتواند دانش حرفه ای باشد در غیر اینصورت با این سرمایه حتی یک سوپری هم نمیتوان زد.
در کل من یک چیزی میخوام عرض کنم ببینید ما هومان غیوری رو در ای سی سی داشتیم که هیچ شناختی از ایشان نداشتیم چرا؟
به این دلیل که توی ای سی سی همه ما از صبح تا شب دنبال آرتیکل حساب هستیم و علی رغم اینکه رشته ما مالی و تحلیل های مالی است علاقه ای نشان ندادیم تا آقای غیوری هم بگوید من هم علاقه مند هستم.
ایشان اینجا تشریف آوردند و هر روز دهها تحلیل تکنیکال گذاشتن ولی یک حسابدار علاقه ای نشان نداد پس یکی از مشکلات ما در درجه اول همین است.
در درجه دوم ما قرار شد توی بورس داخلی و خارجی فعالیت کنیم و از نوسانات بهره مند شویم اما نظرات بعضی از دوستان هم قشنگ بود مثلا" ایجاد یک شرکت تعاونی چند منظوره حالا کلیات موضوع رو تقدیم کردم مابقی با دوستان عزیزم.

با سلام

بنظر من با پیشنهاد های دوستان حداکثر کل مبلغ سپرده گذاری دوستان به 10-12 میلیون تومان برسد که رقم ناچیزیه و اگر بخواهد تحت عنوان یک شرکت فعالیت کنه کلی هزینه در بر داره.آیا با 10-12 میلیون تومان اونقدر سود داره که بتونه این هزینه ها رو پرکنه؟
بنظر من میتونیم با همین اعضا یه موسسه حسابداری،حسابرسی بزنیم و در کنار اون این سرمایه گذاری رو انجام بدیم.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.490
  • ایجاد موضوع : 511
  • رای برای مدیریت : 50
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +269
  • تخصص: Information Is Power
با سلام

بنظر من با پیشنهاد های دوستان حداکثر کل مبلغ سپرده گذاری دوستان به 10-12 میلیون تومان برسد که رقم ناچیزیه و اگر بخواهد تحت عنوان یک شرکت فعالیت کنه کلی هزینه در بر داره.آیا با 10-12 میلیون تومان اونقدر سود داره که بتونه این هزینه ها رو پرکنه؟
بنظر من میتونیم با همین اعضا یه موسسه حسابداری،حسابرسی بزنیم و در کنار اون این سرمایه گذاری رو انجام بدیم.

با سلام
احتراما پیشنهاد تاسیس موسسه حسابداری و حسابرسی بدلیل الفت دوستان گرامی با آن ،  هدفی سهل والوصول تر می باشد که البته اقداماتی نیز از مدتها پیش صورت گرفته که در زمان لازم به آن پرداخته خواهد شد.

اما دراینجا هدف حرکتی رو به آینده است که عموما این گونه امور حاوی توفیقات بیشتری است و مبحث فعالیت در بازارهای مالی نیز از جمله این موارد و به تعبیری اسب برنده است که درآینده عدم توانمندی درآن بسیاری را از صحنه رقابت کنار خواهد گذاشت بنابراین پیشنهاد بنده تمرکز براین موضوع می باشد.
دوستان مستحضیر باشید رقیبان دست بردست نگذاشته و کسان بسیاری در پی مهارت و فعالیت در بازارهای مالی هستند.
ضمن اینکه پیشنهادات دیگر نیز بررسی گردند.

درمورد رقم سرمایه گذاری نیز چنانچه  همه در جریان نوسانات این تصمیم در آغاز راه و اقدامات منفی دوستان هستیم همانطور که  از استقبال در ای سی سی مشخص است می توان نتیجه گرفت احتمال پیوستن دوستان دیگر ، دوراز انتظار نیست

با سلام
بنظر من بهتر تا اونموقع توضیحاتی راجبه نحوه فعالیت این سرمایه گذاری بیان بشه ،تا دوستان نظراتشونو بدن
و شفافتر  شدن این موضوع پیرو پیشنهاد آقای خزلی راه گشای افزایش تعداد و مبالغ  است .

سلام
خدمت شما عرض کنم هدف یک سرمایه گذار سودآوری بیشتر است .پول یک منبع اقتصادی است که به خودی خود ارزشی ندارد بلکه نیاز به عامل مدیریت و زمان دارد تا بازدهی داشته باشد.البته عذرخواهی میکنم چون همه شما استاد هستید و نیازی به ذکر این موضوعات نیست ولی میخوام به یک نتیجه برسیم.
هرچه میزان سرمایه کمتر رقبا بیشتر و قدرت مانور مدیریت کمتر است حالا تنها برتری ما میتواند دانش حرفه ای باشد در غیر اینصورت با این سرمایه حتی یک سوپری هم نمیتوان زد.
در کل من یک چیزی میخوام عرض کنم ببینید ما هومان غیوری رو در ای سی سی داشتیم که هیچ شناختی از ایشان نداشتیم چرا؟
به این دلیل که توی ای سی سی همه ما از صبح تا شب دنبال آرتیکل حساب هستیم و علی رغم اینکه رشته ما مالی و تحلیل های مالی است علاقه ای نشان ندادیم تا آقای غیوری هم بگوید من هم علاقه مند هستم.

ایشان اینجا تشریف آوردند و
هر روز دهها تحلیل تکنیکال گذاشتن ولی یک حسابدار علاقه ای نشان نداد پس یکی از مشکلات ما در درجه اول همین است.

در درجه دوم ما قرار شد توی بورس داخلی و خارجی فعالیت کنیم و از نوسانات بهره مند شویم اما نظرات بعضی از دوستان هم قشنگ بود مثلا" ایجاد یک شرکت تعاونی چند منظوره حالا کلیات موضوع رو تقدیم کردم مابقی با دوستان عزیزم.
دوستان گرامی بسیاری از بازدیدها که توسط گوگل به سایت ارجاع داده می شود از بخش مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند. عضویت  یا ورود

انجمن تخصصی بورس و اوراق بهادار و فارکس
می باشد لذا با توجه به موارد احتیاتی بالا یکی از بهترین راهها مشارکت در بخش مهمانهای عزیز اجازه دیدن این قسمت را ندارند. عضویت  یا ورود

انجمن تخصصی بورس و اوراق بهادار و فارکس
می باشد که با ایجاد سوال و تعریف اصطلاحات رایج می توان شروع کرد.
نقل قول
به نظرم از همین الان تاریخ جلسه را مشخص کنیم تا دوستان به مرور زمان آگاه شوند .
یکم ، پنجم و هشتم مرداد تعطیلی می باشد

با احترام
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
دوستان نانی را نانی بده و بران ، دوستان زبانی را زبانی بریز و بران
دوستان جانی را چو جان عزیز دار و نگهدار که کعبه و میخانه بهانست

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
14 پاسخ ها
831 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 10, 2010, 17:12:11
توسط DELFAN
0 پاسخ ها
1142 مشاهده
آخرين ارسال اوت 18, 2010, 13:41:09
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
1172 مشاهده
آخرين ارسال اوت 18, 2010, 15:05:04