***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

* متا در یک نگاه

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي آمار بورس

نویسنده موضوع: در هوایت بی قرارم روز و شب  (دفعات بازدید: 698 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

در هوایت بی قرارم روز و شب
« : ژوئن 16, 2010, 10:49:30 »
0

در هوایت بی‌قرارم روز و شب    

در هوایت بی‌قرارم روز و شب        سر ز پایت برندارم روز و شب

روز و شب را همچو خود مجنون کنم         روز و شب را کی گذارم روز و شب

جان و دل از عاشقان می‌خواستند         جان و دل را می‌سپارم روز و شب

تا نیابم آن چه در مغز منست          یک زمانی سر نخارم روز و شب

تا که عشقت مطربی آغاز کرد         گاه چنگم گاه تارم روز و شب

می‌زنی تو زخمه و بر می‌رود         تا به گردون زیر و زارم روز و شب

ساقیی کردی بشر را چل صبوح        زان خمیر اندر خمارم روز و شب

ای مهار عاشقان در دست تو        در میان این قطارم روز و شب

می‌کشم مستانه بارت بی‌خبر        همچو اشتر زیر بارم روز و شب

تا بنگشایی به قندت روزه‌ام         تا قیامت روزه دارم روز و شب

چون ز خوان فضل روزه بشکنم         عید باشد روزگارم روز و شب

جان روز و جان شب ای جان تو       انتظارم انتظارم روز و شب

تا به سالی نیستم موقوف عید         با مه تو عیدوارم روز و شب

زان شبی که وعده کردی روز وصل        روز و شب را می‌شمارم روز و شب

بس که کشت مهر جانم تشنه است       ز ابر دیده اشکبارم روز و شب

دیوان شمس (غزلیات)
از مولوی

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 3.582
  • ایجاد موضوع : 645
  • رای برای مدیریت : 78
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +955
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
پاسخ : در هوایت بی قرارم روز و شب
« پاسخ #1 : ژوئن 16, 2010, 11:11:50 »
0
پوشیده چون جان می روی اندر میان جان من               سرو خرامان منی ای رونق بستان من

چون می روی بی‌من مرو ای جان جان بی‌تن مرو          وز چشم من بیرون مشو ای مشعله تابان من

هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم                   چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من

تا آمدی اندر برم شد کفر و ایمان چاکرم                       ای دیدن تو دین من وی روی تو ایمان من

بی پا و سر کردی مرا بی‌خواب و خور کردی مرا             در پیش یعقوب اندرآ ای یوسف کنعان من

از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم         ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من

گل جامه در از دست تو وی چشم نرگس مست تو          ای شاخه‌ها آبست تو وی باغ بی‌پایان من

یک لحظه داغم می کشی یک دم به باغم می کشی    پیش چراغم می کشی تا وا شود چشمان من

ای جان پیش از جان‌ها وی کان پیش از کان‌ها              ای آن بیش از آن‌ها ای آن من ای آن من

چون منزل ما خاک نیست گر تن بریزد باک نیست          اندیشه‌ام افلاک نیست ای وصل تو کیوان من

بر یاد روی ماه من باشد فغان و آه من                          بر بوی شاهنشاه من هر لحظه‌ای حیران من

ای جان چو ذره در هوا تا شد ز خورشیدت جدا              بی تو چرا باشد چرا ای اصل چارارکان من

ای شه صلاح الدین من ره دان من ره بین من              ای ای فارغ از تمکین من ای برتر از امکان من

حضرت مولانا